Άνοιξε η διαθήκη της Γουίτνεϊ Χιούστον και κληρονόμος είναι το μοναχοπαίδι της.

Η Μπόμπι Κριστίνα, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Μπόμπι Μπράουν θα κληρονομήσει όλη την περιουσία της τραγουδίστριας, που ανέρχεται σε $20 εκατομμύρια.

Η διαθήκη την οποία η Γουίτνεϊ Χιούστον σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου είχε κάνει το 1993 λίγο πριν γεννήσει την Μπόμπι Κριστίνα, διέψευσε την έντονη φημολογία ότι η σταρ θα άφηνε μέρος της περιουσίας της σε ένα μεγαλύτερο αγόρι από φτωχή οικογένεια το οποίο η σταρ είχε υπό την προστασία της, σαν γιο της.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της σταρ είχε αναφέρει ότι το 22χρονο αγόρι ζούσε μαζί με την τραγουδίστρια και ήταν πολύ δεμένος με την κόρη της Μπόμπι Κριστίνα, προσθέτοντας μάλιστα ότι η μόνη πιθανότητα να μην του έχει αφήσει η Γουίτνεϊ ποσοστό από την περιουσία της, ήταν να την είχε γράψει πριν τον γνωρίσει.

Σύμφωνα με την διαθήκη η 19χρονη Μπόμπι Κριστίνα θα μπορεί να διαχειριστεί ολοκληρωτικά την περιουσία της μητέρας της όταν συμπληρώσει τα 30 της χρόνια, ενώ θα μπορεί να πάρει ένα μικρό μέρος αυτής όταν γίνει 21 ετών και μεγαλύτερο μέρος όταν γίνει 25 ετών.