Η Σκάρλετ Γιόχανσον είναι το νέο μέλος του καστ της ταινίας «Alfred Hitchcock and the Making of Psycho».

Η 27χρονη ηθοποιός υπέγραψε ήδη να συμμετέχει στην ταινία με θέμα τις δυσκολίες που συνάντησε ο Χίτσκοκ όταν αποφάσισε να γυρίσει το γνωστό θρίλερ που αποτέλεσε μια από τις κλασικότερες ταινίες όλων των εποχών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρ΄όλο που Χίτσκοκ βρισκόταν τότε στο απόγειο της καριέρας του, δεν μπορούσε να βρει χρηματοδότες για την ταινία του.

Η ταινία θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Ρέμπελο και αναμένεται να ρίξει φως στην σχέση του ζεύγους Χίτσκοκ, με τους βετεράνους Άντονι Χόπκινς και Έλεν Μίρεν στους ρόλους των Άλφρεντ και Άλμα Χίτσκοκ αντίστοιχα.

Η εκρηκτική Σκάρλετ Γιόχανσον θα υποδυθεί την Τζάνετ Λι, την ηθοποιό που έμεινε στην ιστορία από την θρυλική σκηνή στο ντους, στην ταινία Psycho, ενώ από τις νέες αφίξεις στο καστ είναι και ο Τζέιμς Ντ Ακρ που θα υποδυθεί τον Άντονι Πέρκινς.

Σύμφωνα με το Variety, ο ρόλος της Τζάνετ Λέιγκ αναμένεται να δώσει μια νέα ώθηση στην καριέρα της Σκάρλετ Γιόχανσον, καθώς οι κριτικοί τον συγκρίνουν με αυτόν της Μισέλ Γουίλιαμς στο «My Week With Marilyn» που ως γνωστό της χάρισε μια υποψηφιότητα στα φετινά Όσκαρ.

Το σενάριο του «Alfred Hitchcock and the Making of Psycho» -το οποίο είναι έτοιμο εδώ και τέσσερα χρόνια- υπογράφει ο Τζον Μακ Λάφλιν (Black Swan), την σκηνοθεσία οΣάσα Γκερβάζι (Anvil! The story of Anvil), ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Fox Searchlight.