Αν και η εικόνα του καιρού την Τετάρτη είναι λίγο καλύτερη, ο χιονιάς αναμένεται να διαρκέσει ακόμη μία ημέρα. Τα καιρικά φαινόμενα προβλέπεται να εξασθενήσουν από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στην Αττική, από το πρωί της Τετάρτης είναι ανοιχτή η λεωφ. Πάρνηθας, αλλά κλειστή παραμένει η λεωφ. Πεντέλης από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τη διασταύρωση του Αγίου Πέτρου. Χιονοπτώσεις σημειώνονται κατά τόπους σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, για την Πέμπτη προβλέπονται στην ανατολική και νότια χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις σε ορεινά – ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας και βροχές ή χιονόνερο στα υπόλοιπα.

Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειώνονται παροδικές νεφώσεις, ενώ θα υπάρχει αρκετή ηλιοφάνεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί στα δυτικά από 3 έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά από 5 έως 7 μποφόρ, ενώ πιθανώς πρόσκαιρα στο Αιγαίο να σημειωθούν 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα πέσει στα ανατολικά, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, τοπικά ισχυρός.