Τέσσερις λαμπερές πρωταγωνίστριες θα συναντηθούν στην μεγάλη οθόνη, στο νέο πρότζεκτ του δημιουργού του Glee, Ράιαν Μέρφι.

Οι Μπιγιονσέ, Ριζ Γουίδερσπουν, Γκουίνεθ Πάλτροου και Κάμερον Ντίαζ θα συμμετέχουν στο καστ του μιούζικαλ «One Hit Wonders», το οποίο έχει αναλάβει η Sony, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

To θέμα της ταινίας αφορά σε τρεις τραγουδίστριες της δεκαετίας του ’90 -τις οποίες θα ενσαρκώσουν οι Κάμερον Ντίαζ, Ριζ Γουίδερσπουν και Γκουίνεθ Πάλτροου- που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα γυναικείο γκρουπ προκειμένου να ξανακερδίσουν την φήμη του παρελθόντος.

Ο ρόλος της Μπιγιονσέ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ενώ το καστ θα συμπληρώσει και ο Άντι Σάμπεργκ -Αμερικανός ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος, περισσότερο γνωστός από την συμμετοχή του στο Saturday Night Live.

Εκτός από την σκηνοθεσία ο Ράιαν Μέρφι, αναμένεται να συνυπογράψει και το σενάριο μαζί με τους Ίαν Μπρέναν και Μπραντ Φελτσακ.

Όσον αφορά στις φωνητικές δυνατότητες των τριών κυριών -εξαιρείται η Μπιγιονσέ- να θυμίσουμε ότι η Πάλτροου έχει δώσει καλά δείγματα στα «Glee», «Country Strong» και «Duets» και η Γουίδερσπουν κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία της στη μουσική ταινία «Walk the Line». Όσο για την Ντίαζ, το μόνο που έχουμε ακούσει είναι μια φάλτσα εκδοχή του «I Just Don’t Know to Do With Myself» στην ρομαντική κομεντί «My Best Friend’s Wedding».