Η Αρίθα Φράνκλιν διέψευσε τις φήμες, σύμφωνα με τις οποίες οι συγγενείς της Γουίτνεϊ Χιούστον της είχαν απαγορεύσει να παρευρεθεί στην κηδεία της λόγω των πρόσφατων δηλώσεων που έκανε στο Today Show του τηλεοπτικού δικτύου NBC.

«Οι γονείς πρέπει πράγματι να μιλούν στα παιδιά τους προτού (αυτά) φύγουν από το σπίτι», ήταν η δήλωση της 69χρονης βασίλισσας της σόουλ που ενόχλησε την μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον, Σίσσυ. Γι’ αυτό και η τελευταία έστειλε μήνυμα στην Αρίθα Φράκλιν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στην κηδεία της 49χρονης σταρ.

Ωστόσο, με επίσημη δήλωσή της, η Αρίθα Φράνκλιν -η οποία είναι και πνευματική μητέρα της αδικοχαμένης σταρ- ανέφερε πως πρόκειται για παρεξήγηση καθώς μιλούσε γενικά κι όχι για την οικογένεια της Γουίτνεϊ Χιούστον, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στα media για το ότι καλλιεργούν αρνητικό κλίμα μεταξύ εκείνης και της μητέρας της Χιούστον.

«Η Σίσσυ Χιούστον κι εγώ είμαστε φίλες 50 χρόνια τώρα. Έχω τέσσερις προσκλήσεις και “πάσο” για πάρκινγκ που μου εστάλησαν προκειμένου να παρευρεθώ στην κηδεία…» δήλωσε η Αρίθα Φράνκλιν διαψεύδοντας τις φήμες περί εχθρικών σχέσεων με την οικογένεια Χιούστον.