Τόσο οι διοργανωτές όσο και ο οικοδεσπότης τωνBrit Awards ζήτησαν συγνώμη από την Αντέλ που διέκοψαν τόσο απότομα την ευχαριστήρια ομιλία της διάσημης Βρετανίδας τραγουδίστριας.

Κατά την διάρκεια την χθεσινής απονομής των Brit Awards 2012 και ενώ η 23χρονη σταρ απευθυνόταν στους θαυμαστές της με έναν συγκινητικό ευχαριστήριο λόγο της -έπειτα από την παραλαβή του βραβείου «British album» για το «21»- ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν την διέκοψε για να παρουσιάσει τους Blur.

Όπως ήταν φυσικό το γεγονός εκνεύρισε την Αντέλ, η οποία δεν δίστασε να προβεί σε μια άσεμνη κίνηση σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της προς αυτόν, εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά της.

«Αυτή η χειρονομία απευθυνόταν στους διοργανωτές και όχι στους θαυμαστές μου. Συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιον, αλλά και εγώ προσβλήθηκα που με διέκοψαν. Ετοιμαζόμουν να ευχαριστήσω το βρετανικό κοινό για την υποστήριξή του και οι διοργανωτές με… έκοψαν» ανέφερε η Αντέλ σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να δικαιολογήσει την εν λόγω χειρονομία της.

Από την μεριά του ο Τζέιμς Κόρντεν ανέφερε σε συνέντευξή του αμέσως μετά την λήξη της τελετής: «Νιώθω άσχημα γι’ αυτό που συνέβη. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί μου ζητήθηκε να διακόψω τόσο απότομα την Αντέλ. Ήταν μια από τις πιο όμορφες βραδιές της ζωής μου αλλά ξαφνικά έπρεπε να «κόψω» την μεγαλύτερη σταρ του κόσμου πριν προλάβει να πει ευχαριστώ στους θαυμαστές της… Είμαι ταραγμένος…»

Όσο για τους διοργανωτές έσπευσαν να δικαιολογήσουν το λάθος τους αλλά και να ζητήσουν συγνώμη στην μεγάλη νικήτρια της βραδιάς Αντέλ.

«Τα Brit Awaerds είναι ένα γεγονός που μεταδίδεται live. Δυστυχώς ο χρόνος ήταν περιορισμένος και έπρεπε να «επιταχύνουμε»… Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από την Αντέλ» ανέφερε εκπρόσωπος τύπου της ομάδας παραγωγής της φετινής εκδήλωσης των βρετανικών μουσικών βραβείων.