Το ντεμπούτο της στη μουσική έκανε η ηθοποιός και μοντέλο Λιβ Τάιλερ.

Η κόρη του θρυλικού Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith τραγούδησε το κομμάτι των Inxs, «Need You Tonight», ενώ το βίντεο κλιπ -στο οποίο επίσης πρωταγωνιστεί- γυρίστηκε στο Παρίσι με φόντο ένα ασπρόμαυρο ατμοσφαιρικό σκηνικό.

«Όλη μου τη ζωή, από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, σκεφτόμουν ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Η μητέρα μου (Μπεμπε Μπιούελ) ο θετός μου πατέρας (Τοντ Ραντκγκριν) και ο βιολογικός μου πατέρας (Στίβεν Τάιλερ) ήταν όλοι μουσικοί και τραγουδιστές, αλλά παραδόξως εγώ ασχολήθηκα με το μόντελινγκ και την υποκριτική» ανέφερε η γοητευτική ηθοποιός στο αμερικάνικο περιοδικό People.

«Ήταν μια πρόκληση για μένα αυτή η περφόρμανς. Δεν μπορούσα να κρυφτώ πίσω από ένα χαρακτήρα, αλλά σκεφτόμουν συνεχώς την Μαντόνα, την Ντέμπι Χάρι και όλες τις σπουδαίες τραγουδίστριες με τις οποίες μεγάλωσα. Μπορεί να κάναμε γυρίσματα μέχρι τις 4.00 τα ξημερώματα και να ήμουν γεμάτη μώλωπες στο τέλος, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό. Το ευχαριστήθηκα!» συμπλήρωσε η σταρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω βίντεο κλιπ θα αποτελεί το διαφημιστικό σποτ της τελευταίας καμπάνιας του οίκου Givenchy για το άρωμα «Electric Rose».