«Κάποιοι θέλουν να μας βγάλουν από την Ευρωζώνη». Το είπε ο Ε.Βενιζέλος. Όπως και να έχει, το πρόβλημα είναι ρατσιστικό παιχνίδι, είναι πόλεμος κουλτούρας και πολιτισμού που παίζεται με τα ζάρια της οικονομίας πάνω στην διεθνή μπαρμπουτιέρα. της παγκοσμιοποίησης που εξελίσσεται σε μορφή τσουνάμι. Που είναι ακόμη σε υπόγεια δράση και δεν έχει σκάσει.

Η στρατηγική εφαρμόζεται με την αρχή «διαίρει κα βασίλευε» κάτω από τον έλεγχο εκείνων που δεν επιτρέπεται να τους ονοματίσουμε. Των οποίων μελλοντικά θύματα είναι η Μέρκελ και Σοϊμπλε που σήμερα βρίσκονται σε οργανωμένο στάδιο απομάκρυνσης τους, από τους Ευρωπαίους εταίρους με την δήθεν ανιούσα οικονομία τους. Μια οικονομία η οποία εξελίσσεται, μετά τον Πόλεμο στα πλαίσια των διεθνών πολιτικών συγκυριών και το μέλλον της, με τον τρόπο που την ελέγχουν κάποιοι, παραμένει σκοτεινό. Αφού η κ. Μέρκελ και ο κ . Σόϊμπλε είναι φερέφωνα του αντιευρωπαϊκού κέντρου το οποίο έχει στα χέρια του τον έλεγχο της λειτουργίας των οικονομικών ινστιτούτων, με άδεια ταμεία, με αστρονομικούς όμως συμβολικούς αριθμούς, που αφαιρούν και προσθέτουν κατά βούληση βαθμούς προτεραιότητας και από τη μια μέρα στην άλλη, οποιαδήποτε οικονομία, μετατρέπεται σε ασταθή οικονομία.

Το σημερινό ελληνικό δράμα αρχίζει από το «Τζοβόλα δώστα όλα» και την εμφάνιση του απατεώνα Κωσκοτά που ήταν ο σταλμένος δάσκαλος διαπαιδαγώγησης της γενιάς των απατεώνων που γέμισαν την ύπαιθρο ημιτελή έργα, με δάνεια της ΕΕ. με το νόμο 1262. Η σημερινή πολιτικοοικονομική κρίση της χώρας περνάει μέσα από τις συμπληγάδες του γιουγκοσλαβικού πολέμου, χάρη της θυσίας του πράκτορα Λάλα έμεινε ακέραια η χώρα, καθότι εκείνος ο πόλεμος δεν ολοκλήρωσε το τελικό του στόχο αφού έμεινε ημιτελής.

Οι στόχοι εκείνου του διακεκομμένου πολέμου παραμένουν στόχοι και οργανωτές του είναι σε δράση παρά τη διεθνή αλλαγή των στρατιωτικοπολιτικών συγκυριών όπως η «Αραβική Άνοιξη» και η εμφάνιση του Ερντογάν στο τουρκικό πολιτικό Χώρο, γεγονός που έχει φέρει σε ρήξη τον Ομπάμα με τους πολεμοκάπηλους των Βαλκανίων που θέλουν την βαλκανική τους Ομοσπονδία με κομμάτι της τη Μακεδονία. Στο σημείο αυτό δίνεται η οικονομική μάχη να απομονωθεί η Ελλάδα από την ΕΕ. Να είναι εξαντλημένη οικονομικά και ηθικά για να πετύχουν το στόχο τους.

Ταυτόχρονα στόχος τους είναι να χτυπηθεί το ΕΥΡΏ εφόσον την ομοσπονδία, προτεκτοράτο, αλλά Κόσοβο, στα Βαλκάνια τη χρειάζονται για να είναι παρόντες στο παγκόσμιο κέντρο. Ο ρόλος και η συμμετοχή της Γερμανίας στον αναμνομενο πόλεμο είναι πολύπλοκη και επικίνδυνη για ολόκληρη την Ευρώπη. Προφανώς ότι και να μας πουν οι Goldmann Sachs και ο G.Soros ποτέ δεν μας πούνε εκείνο που έχουν μέσα στ κεφάλι τους. Προφανώς όχι μόνο ότι κάποιοι θέλουν να μας βγάλουν από την Ευρωζώνη αλλά έχουν και λόγους σοβαρούς για να μας απομονώσουν. Το πιο δραματικό είναι ότι περιμένουμε να μας βοηθήσουνε.