Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου- η χολιγουντιανή πρεμιέρα της ταινίας «Wanderlust» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Άνιστον.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ελληνο-αμερικανίδα ηθοποιός μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης που έγινε στο Mann Village theatre στο Λος Άντζελες.

Κομψή όπως πάντα με ένα στράπλες μίντι φόρεμα έφτασε στην πρεμιέρα συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και μέλος του καστ της ταινίας Τζάστιν Θερού, με τον οποίο γνωρίστηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της εν λόγω ταινίας.

Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τις συμπρωταγωνίστριές της Μέιλιν Άκερμαν και Κάθριν Χαν, ενώ υπέγραψε αυτόγραφα στους θαυμαστές της που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν την λαμπερή σταρ από κοντά.

Στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας περπάτησαν επίσης και άλλα μέλη του καστ της ταινίας μεταξύ των οποίων ο Πολ Ραντ, και η Λίντα Λέβιν, ενώ το παρών έδωσαν και οι συνάδερφοί τους Ρίτσαρντ Γκριέκο, Λέικ Μπελ και Λέσλι Μαν.

Τέλος, το παρών έδωσαν και ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του «Wanderlust» Ντέιβιντ Γουέιν, αλλά και ο παραγωγός Τζουν Απατοου συνοδευόμενος από τα παιδιά του.

Η ταινία αφορά στην Λίντα και τον Τζορτζ, ένα τυπικό αστικό ζευγάρι που αγοράζει διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, αλλά πολύ σύντομα αναγκάζεται να αφήσει το Μεγάλο Μήλο. Χωρίς άλλη επιλογή, ταξιδεύουν για την επαρχία, στην Τζόρτζια, για να ζήσουν σε μια κοινότητα… χίπηδων.