Oταν δεν έχεις τι να κάνεις, τότε το διαδίκτυο είναι αυτό στο οποίο θα στραφείς για το απόλυτο κάψιμο χρόνου. Δεν χρειάζεται, όμως, να κάψεις και τα εγκεφαλικά σου κύτταρα φαίνεται πως σκέφτηκε η Google, λανσάροντας ένα διασκεδαστικό παιχνίδι παζλ με το όνομα «A Google a day», δηλαδή «Ένα Google την ημέρα».

Που θα το βρεις και τι πρέπει να κάνεις; Σε αυτή τη σελίδα υπάρχει κάθε μέρα μια ερώτηση και εσύ πρέπει να βρεις την απάντηση, χρησιμοποιώντας φυσικά τη μηχανή αναζήτησης της Google, ενώ σου δίνονται και κάποια στοιχεία ή συμβουλές αν θελήσεις. Και αν σκέφτεσαι πως η τωρινή μορφή της μηχανής πρόκειται να καταστρέψει τη σπαζοκεφαλιά σου, τα δαιμόνια μυαλά της Google έχουν προνοήσει και για αυτό, δημιουργώντας το «Deja Google». Πρόκειται για «μια μηχανή του χρόνου εμπνευσμένη από σκουληκότρυπα» όπως αναφέρεται στη σελίδα, η οποία και ψάχνει το διαδίκτυο στη μορφή που ήταν πριν ξεκινήσει το «A Google a day».

Ψάξε ελεύθερα λοιπόν και πέρνα την ώρα σου μαθαίνοντας και κάτι. Το δοκιμάσαμε και εμείς και όταν βρήκαμε την απάντηση – δεν είναι και τόσο δύσκολο, αν βάλεις τη σωστή φράση – είναι αλήθεια πως νιώσαμε ικανοποίηση.