Μαζί με τον πρώην σύντροφό της Κρις Μπράουν γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ριάνα, ενισχύοντας τις φήμες που την θέλουν ξανά ζευγάρι με τον γνωστό τραγουδιστή.

Να θυμίσουμε ότι το 2009 εκδόθηκε δικαστική απόφαση που απαγόρευε στον οξύθυμο σταρ να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος -επειτα από την βίαιη επίθεση εναντίον της- όμως η Ριάνα ανακάλεσε την αγωγή που του είχε υποβάλλει λίγο καιρό αργότερα.

Το γεγονός ότι στο προεόρτιο πάρτι της τραγουδίστριας -η οποία θα γίνει 24 ετών στις 20 Φεβρουαρίου- ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου παρευρέθηκε ο Κρις Μπράουν επιβεβαιώθηκε μέσα από το twitter.

«Ο Κρις Μπράουν ήταν καλεσμένος και η Ριάνα φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ» έγραψε στο γνωστό μέσω κοινωνικής δικτύωσης φίλη της τραγουδίστριας που βρισκόταν στο πάρτι που έγινε στο Μπέβερλι Χιλς.

Καλεσμένη στο πάρτι της Ριάνα ήταν και η καλή της φίλη Κέιτι Πέρι, η οποία επίσης σύμφωνα με αναρτήσεις καλεσμένων στο twitter χόρευε όλη τη νύχτα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο μήνα που η Ριάνα εθεάθη να διασκεδάζει στον ίδιο χώρο με τον Κρις Μπράουν.

Το βράδυ της 6ης Φεβρουαρίου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο σταρ να βγαίνουν από το κλαμπ Greystone Manor του δυτικού Χόλιγουντ, με διαφορά λίγων λεπτών, ωστόσο σύμφωνα με τους θαμώνες διασκέδαζαν μαζί.