Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο θα σκηνοθετήσει την νέα ταινία της Warner Bros. «Beauty and the Beast».

Η κινηματογραφική φίλη του Χάρι Πότερ Ερμιόνη, κατά κόσμο Έμα Γουάτσον θα ενσαρκώσει την Πεντάμορφη πριγκίπισσα ενώ η παραγωγή έχει προσλάβει ήδη τον Άντριου Ντάβις -σεναριογράφο των τριών ταινιών «Bridget Jones’ Diary» και «The Three Musketeers»- για να γράψει το σενάριο.

Να σημειώσουμε ότι το έργο που βρίσκεται στα σκαριά από την περασμένη άνοιξη, ήταν αρχικά μια προσαρμογή του μυθιστορήματος «Beauty: A Retelling of the Story of the Beauty and the Beast» του Ρόμπιν ΜακΚίνλεϊ, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε.

Ο Ντελ Τόρο συμμετέχει σε αυτή την παραγωγή και ξεκίνησε να συνεργάζεται με τους παραγωγούς Ντένις Ντε Νοβι και Άλισον Γκρινσπαν από την πρώτη ημέρα των συζητήσεων, αλλά δεν ήταν ακόμη γνωστό αν ο γνωστός σκηνοθέτης θα υπέγραφε την ταινία ως παραγωγός ή θα αναλάμβανε και την σκηνοθεσία -κάτι που επιβεβαιώνεται τώρα.

Να προσθέσουμε ότι αυτό δεν είναι το μόνο πρότζεκτ του σκηνοθέτη που βρίσκεται κυριολεκτικά σε πυρετό δημιουργικότητας. Αυτόν τον καιρό είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα του «Pacific Rim» στο Τορόντο, ετοιμάζει παράλληλα την ταινία «Haunted Mansion» για την Disney, ενώ έχει προσληφθεί να σκηνοθετήσει το «Dr. Jekyll and Mr. Hyde» καθώς και μια ταινία «Frankenstein» για την Universal.