Πλήθος διασημοτήτων έδωσαν το παρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση amfAR στη Νέα Υόρκη, που πραγματοποιήθηκε
εχθές βράδυ -Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για το ετήσιο γκαλά του Αμερικάνικου Ιδρύματος Έρευνας για το AIDS(American Foundation for AIDS Research -amfAR), το οποίο έγινε στο Cipriani στη Wall Street.

Λαμπερές προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης, της μόδας, της υποκριτικής και της μουσικής φόρεσαν τις πιο εντυπωσιακές τουαλέτες τους και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο λίγο πριν την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσά τους τα μοντέλα -πρώην και νυν- Μόλι Σιμς, Λίντα Εβαγκελίστα, Κλοέ Μπέλο, Αλέξα Τσανγκ, Τζέσικα Γουάιτ, Έριν Χίδερτον, Χάιντι Κλου, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ -συνοδευόμενη από τον αρραβωνιαστικό της Σέιν Γουέρν, Σίντι Κρόφορντ, οι ηθοποιοί Κέλαν Λουτζ, Στάνλεϊ Τούτσι, Φελίσιτι Μπλαντ, Τζένιφερ Χάντσον, Τζουλιάν Μουρ, Λίντσεϊ Λόχαν, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και πολλοί ακόμη.

Επίσης στο φιλανθρωπικό γκαλά παρευρέθηκαν και οι τραγουδιστές Γκλόρια Εστεφάν, Θεόφιλους Λόντον και Τζανέλ Μονέ οι οποίοι ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους επί σκηνής, αλλά και διάσημοι σχεδιαστές μεταξύ των οποίων και ο Ρομπέρτο Καβάλι, ο οποίος μάλιστα απέσπασε και ειδικό τιμητικό βραβείο για την συνολική του προσφορά στον χώρο της μόδας, αλλά και στον αγώνα κατά του .