Ο Ράσελ Μπραντ δεν διεκδικεί τίποτα από την περιούσια της Κέιτι Πέρι.

Ο Βρετανός κωμικός ο οποίος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 14 μήνες έγγαμου βίου δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και σύμφωνα με το νόμο της Καλιφόρνια μπορεί να διεκδικήσει το μισό από την περιουσία της πρώην συζύγου του, η οποία ανέρχεται στα $44 εκατομμύρια.

Πριν λίγες ημέρες τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου ήθελαν τον Ράσελ Μπραντ να διεκδικεί $20 εκατομμύρια μέσω του διαζυγίου, ωστόσο τώρα φαίνεται πως παραιτείται από κάθε δικαίωμά του επί της περιουσίας της Αμερικανίδας ποπ σταρ.

Σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ το διαζύγιό τους θα βγει στις 30 Ιουνίου και ο Ράσελ Μπραντ δεν θέλει τα χρήματα της πρώην συζύγου του, απλά επιθυμεί έναν φιλικό χωρισμό.

Δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν πως την έχει ξεπεράσει ήδη καθώς έχει αρχίσει να βγαίνει με άλλες νεαρές υπάρξεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 33χρονος ηθοποιός έχει στο παρελθόν υποβληθεί σε σε θεραπευτική αγωγή για εθισμό στο σεξ -εκτός φυσικά από τις εξαρτήσεις του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Η πιο πρόσφατη φήμη τον θέλει να είναι ήδη ζευγάρι με την ηθοποιό Ζόι Ντεσανέλ -η οποία ομολογουμένως μοιάζει αρκετά στην Κέιτι Πέρι.

Εκείνο μάλιστα που ενισχύει την εν λόγω φημολογία είναι το γεγονός ότι η 32χρονη Ζόι ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της Μπεν Γκίμπαρντ, τρεις ημέρες πριν ο Ράσελ ζητήσει από την Κέιτι Πέρι.