Στο Fuga τα κυριακάτικα μεσημέρια όλες οι αισθήσεις είναι σε εγρήγορση: Νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες πλημμυρίζουν τον χώρο με απολαυστικούς κλασικούς και τζαζ ήχους και η θέα αφήνει το βλέμμα να περιπλανηθεί στον αττικό ουρανό. Παράλληλα, οι γαστρονομικές αποπλανήσεις του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin σεφ Andrea Berton, όπως τοι παπαρδέλες με ραγού και κρέμα παρμεζάνας και ο ψητός μπακαλιάρος με λεμονάτο πουρέ σελινόριζας, παγιδεύουν αφή, όσφρηση και γεύση.

Η Μαρία Μανουσάκη στο βιολί, ο Απόστολος Λεβεντόπουλος στην κιθάρα και ο Κώστας Κωσταντίνου στο κοντραμπάσο παρουσιάζουν μουσικά θέματα του βιρτουόζου βιολιστή Stephane Grappelli, του Cole Porter, του Duke Ellington καθώς και γνωστά ποπ κομμάτια ενορχηστρωμένα με έναν διαφορετικό τρόπο.

Οι εκλεκτές προτάσεις των ειδικών μενού – που ξεκινούν από 25 ευρώ – και τα εξαιρετικά πιάτα του καταλόγου, σε συνδυασμό με αγαπημένες μελωδίες από επιλεγμένα κομμάτια, δίνουν στα κυριακάτικα μεσημέρια ένα ξεχωριστό μείγμα από εικόνες, γεύσεις και ήχους.

Fuga (Κυριακές μεσημέρι από τις 13.00)

Κόκκαλη 1 & Βασ. Σοφίας (εντός κήπου Μεγάρου Μουσίκης), τηλ. 210 7242 979

www.fugarestaurant.com