Η κόρη του διάσημου μουσικού Φιλ Κόλινς, Λίλι φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού συναδέρφου της Ζακ Έφρον.

Η κινηματογραφική Χιονάτη στο πολυαναμενόμενο «Mirror, Mirror» -που παίζει στο πλάι της κακιάς μάγισσας Τζούλια Ρόμπερτς- και η οποία χώρισε πρόσφατα από το πρώην αγαπημένο της και συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Abduction», Τέιλορ Λότνερ, εθεάθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες με τον 24χρονο Ζακ Έφρον.

Να σημειώσουμε οτι ο πρωταγωνιστής του New Year’s Eve, υπήρξε για χρόνια ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στη νεανική ταινία «High School Musical» Βανέσα Χάτζεν, αλλά χώρισαν το 2010.

Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό X17online, οι δύο νεαροί σταρ μόλις αντίκρισαν τους παπαράτσι έτρεξαν να μπουν στο αυτοκίνητό τους, ενώ ανώνυμη πηγή αναφέρει στη γνωστή ιστοσελίδα: «Ο Ζακ έτρεξε πολύ γρήγορα στο αυτοκίνητο, αφήνοντας αρκετά πιο πίσω την Λίλι, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της και κινήθηκε προς αυτό πιο χαλαρά. Ίσως ήταν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της που δεν της επέτρεψαν να τρέξει!»