Μπήκε στο στάδιο ως άλλη Κλεοπάτρα -με haute couture δημιουργίες του Ρικάρντο Τισί για τον οίκο Givenchy- με δεκάδες άντρες να τραβάνε το άρμα της και μάγεψε για μια ακόμη φορά κοινό και κριτικούς.

Ο λόγος για την Μαντόνα που εμφανίστηκε εχθές βράδυ -Κυριακή 5 Ιανουαρίου- στο ημίχρονο του Super Bowl στο στάδιο Lucas Oil της Ιντιανάπολις, όπου και ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες της, ξεσηκώνοντας το κοινό

Το 12λεπτο σόου της βασίλισσας της ποπ ξεκίνησε με την ίδια να τραγουδά το «Vogue» σε ένα σκηνικό που θύμιζε σκηνή από την ταινία «300».

Στη συνέχεια πλαισιωμένη από χορευτές-ακροβάτες ντυμένους στα λευκά αλλά και με το συγκρότημα LMFAO, η Μαντόνα ερμήνευσε το «Music», ενώ στη συνέχεια τραγούδησε μαζί τους το δικό τους χιτ «Sexy and I Know It».

Ακολούθησε το νέο της σιγκλ -το οποίο μάλιστα κυκλοφόρησε τρεις μόλις ημέρες πριν το εν λόγω σόου- «Give Me All Your Luvin» με τις ράπερ Νίκι Μιναζ και M.I.A. να την συνοδεύουν επί σκηνής.

Το σόου έκλεισε με την Μαντόνα και τον Σι Λο Γκριν να τραγουδούν το «Like a Prayer».

Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το εν λόγω σόου της Μαντόνα, το οποίο μπορεί να θεωρήθηκε υπερβολικό και πολύ ακριβό, αλλά «ήταν ίσως το καλύτερο σόου που έχει παρουσιάσει ποτέ η βασίλισσα της ποπ» σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.