Η απαστράπτουσα Σκάρλετ Γιόχανσον έκλεψε την παράσταση στην απονομή των γερμανικών Golden Camera Awards, που έγινε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο.

Με μια μαύρη μάξι τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη και αναδείκνυε τις θηλυκές της καμπύλες, η 27χρονη σταρ πόζαρε στο κόκκινο χαλί μονοπωλώντας τα φωτογραφικά φλας και φέρνοντας έναν χολιγουντιανό αέρα στην εκδήλωση.

Μαζί της στο κόκκινο χαλί περπάτησαν και οι συμπατριώτες της Ντέζελ Ουάσιγκτον -συνοδεύομενος από την σύζυγό του-, αλλά και Μόργκαν Φρίμαν.

Και οι τρεις Χολιγουντιανοί σταρ απέσπασαν κατά την διάρκεια της βραδιάς τιμητικά βραβεία. Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Ντέζελ Ουάσιγκτον βραβεύθηκαν ως καλύτεροι διεθνείς ηθοποιοί, ενώ ο Μόργκαν Φρίμαν κέρδισε τιμητικό τίτλο για την συνολική του προσφορά στο χώρο.

Ανάμεσα στους Αμερικανούς καλλιτέχνες που τιμήθηκαν ήταν και η Ντιον Γουόργουικ η οποία αναγνωρίστηκε για την σημαντική της πορεία στη μουσική.

Το βραβείο καλύτερης διεθνούς καλλιτέχνιδας, απέσπασε η Ολλανδέζα μουσικός της τζαζ Κάρο Εμεραλντ ενώ αρκετά βραβεία απονεμήθηκαν σε Γερμανούς καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν στον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου.