«Απλά θα κάνουμε ένα γάμο… Όλα θα είναι πολύ ήρεμα», ανέφερε η Ντρου Μπάριμορ. Μόνο που αυτός ο επικείμενος γάμος της με τον αρραβωνιαστικό της, Γουίλ Κόπελμαν, ο οποίος εργάζεται ως σύμβουλος τέχνης, έγινε αντικείμενο ολόκληρης συνέντευξης για τον δημοσιογράφο ΄Αντερσον Κούπερ στο ομώνυμο σόου του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου CNN.

Ο δεσμός που έγινε πιο «σοβαρός» το 2011, η ρομαντική πρόταση που ακολούθησε σε θέρετρο στο Σαν Βάλεϊ στο Αϊντάχο κατά την διάρκεια των διακοπών και οι ετοιμασίες του γάμου αποτέλεσαν το κυρίως θέμα της τηλεοπτικής συνέντευξης της ηθοποιού, η οποία εμφανίστηκε στην δημοφιλή εκπομπή στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινία «Big Miracle».

«Αυτός θα είναι ένας θαυμάσιος χρόνος για να κάνουμε υπέροχα πράγματα μαζί», ανέφερε η ίδια χωρίς να παραλείψει να παρουσιάσει το τεσσάρων καρατίων διαμάντι που λαμπύριζε στο χέρι της από τον οίκο υψηλής κοσμηματοποιίας Graff Diamonds.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ντρου παντρεύτηκε το 1994 τον ιδιοκτήτη μπαρ,Τζέρεμι Τόμας, αλλά χώρισαν μόλις έναν μήνα μετά, ενώ ο δεύτερος γάμος της με τον ηθοποιό Τομ Γκριν έγινε τον Ιούλιο του 2001 και διήρκεσε μόλις πέντε μήνες.