Τρεις ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl, η βασίλισσα της ποπ έδωσε συνέντευξη τύπου, εντυπωσιάζοντας με την ιδιαίτερα καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

Η Μαντόνα ανέφερε ότι η προετοιμασία της για την εμφάνισή της στον μεγάλο τελικό -που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ομάδων New England Patriots και New York Giants, στο στάδιο Lucas Oil, στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ-, είναι η πιο σκληρή που έχει κάνει ποτέ.

«Στα 25 χρόνια καριέρας μου δεν έχω δουλέψει ποτέ τόσο σκληρά και δεν έχω υπάρξει πιο σχολαστική και πιο φρικαρισμένη προκειμένου να κάνω το πιο σημαντικό μου σόου στο Super Bowl», ανέφερε στην ομιλία της η Μαντόνα.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε επίσης πως η εν λόγω εμφάνιση ήταν ένα μεγάλο όνειρο της που γίνεται πραγματικότητα, ενώ ερωτηθείσα αν αισθάνεται άγχος που θα τραγουδήσει μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό, απάντησε «φυσικά και νιώθω!».

Το Super Bowl μεταδίδεται ζωντανά μέσω της τηλεόρασης και αξίζει να σημειώσουμε ότι πέρυσι το παρακολούθησαν περίπου 111 εκατομμύρια Αμερικανοί.

Η 53χρονη σταρ ανέφερε πως κατά την διάρκεια του σόου της στο ημίχρονο τουSuper Bowl θα ερμηνεύσει τρία παλιά της τραγούδια καθώς και το πρώτο της singleαπό το νέο της άλμπουμ M.D.N.A, «Give Me All Your Luvin» -το βίντεο κλιπ του οποίου κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

Επίσης η λαμπερή σταρ αποκάλυψε πως αυτή της η εμφάνιση είναι αφιερωμένη στο πατέρα της.

«Μεγάλωσα στις μεσοδυτικές πολιτείες και ο πατέρας μου υπήρξε η προσωποποίηση των αξιών αυτού του τόπου. Από αυτόν διδάχθηκα την ηθική της εργασίας και αν σήμερα είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα που δεν σταματά ποτέ είναι χάρη σε αυτόν. Επίσης είμαι σίγουρη πως απ’ όλα όσα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα, αυτό το σόου έχει ενθουσιάσει περισσότερο από καθετί άλλο τον πατέρα μου».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ημίχρονο του Super Bowl έχει στο παρελθόν «φιλοξενήσει» πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής μεταξύ των οποίων τους Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Rolling Stones, U2, Πριν, Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζάνετ Τζάκσον κ.α,ενώ οι τελευταίοι που τραγούδησαν ήταν οι Black Eyed Peas.