Λίγο μετά την κατάρρευση της Ντέμι Μουρ και αφότου επέστρεψε σπίτι της έπειτα από την ολιγοήμερη νοσηλεία της σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ο πρώην σύζυγός της, Μπρους Γουίλις βρέθηκε στο σπίτι της με σκοπό να την ενθαρρύνει να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια για την κατάσταση της υγείας της.

Ως γνωστόν, πριν από λίγες μέρες η Ντέμι Μουρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από επείγουσα κλήση για ασθενοφόρο από το σπίτι της.

Στο εν λόγω τηλεφώνημα μια γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση ανέφερε ότι η ηθοποιός είχε σπασμούς και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της.

Στο γεγονός αναφέρθηκε με επίσημη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της 49χρονης σταρ αναφέροντας ότιεξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει στη ζωή της το τελευταίο διάστημα -κυρίως λόγω του διαζυγίου της από τον επτά έτη σύζυγό της Άστον Κούτσερ- «αναζητεί επαγγελματική βοήθεια για να αντιμετωπίσει την εξάντλησή της και να βελτιώσει την υγεία της».

Ο Μπρους Γουίλις, όπως φαίνεται, έσπευσε να στηρίξει την πρώην γυναίκα του. «΄Ηταν ανήσυχος για την κατάστασή της και θέλει να την βοηθήσει», ανέφερε πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον στο αμερικάνικο περιοδικό People. «Πολλοί φίλοι της έκαναν το ίδιο αλλά εκείνη δεν φαίνεται να τους ακούει» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Με τον 56χρονο ηθοποιό, Μπρους Γουίλις, η Ντέμι Μουρ έχει αποκτήσει τρεις κόρες. Την 23χρονη Ρούνερ, την 20χρονη Σκουτ και την 18χρονη Ταλούλα. Η Ρούνερ ήταν ιδιαίτερα κοντά με την μητέρα της μετά το τέλος του γάμου της με τον ΄Αστον Κούτσερ. «Είναι δύσκολο για την “Ρου” να βλέπει την μητέρα της σ’ αυτή την κατάσταση», αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι και ο 34χρονος Κούτσερ πέρασε από το σπίτι της Ντέμι Μουρ στο Λος ΄Αντζελες, όταν επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι στην Βραζιλία.