Δεν ήταν ένα απλό live. ΄Ηταν μια ποιοτική βραδιά απ’ αυτές που τόσο έχει ανάγκη η πόλη. Ο λόγος για την μαγική performance της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στο Salon de Bricolage.

Ηταν η πρώτη φορά που η Ευανθία Ρεμπούτσικα έπαιξε μουσική σε έναν χώρο τόσο μικρό και με τα χαρακτηριστικά μιας ιδιωτικής λέσχης όπως η συγκεκριμένη της οδού Αλωπεκής. Συνοδευόμενη από τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, η καλλιτέχνιδα με το βιολί της συνεπήρε όσους παρακολούθησαν αυτό το μουσικό ταξίδι.

Το κοινό απόλαυσε μελωδίες απ’ όλες τις δισκογραφικές της δουλειές καθώς κι από την «Πολίτικη Κουζίνα», ενώ είχε την ευκαιρία να ακούσει και αποσπάσματα από τον καινούριο δίσκο που ετοιμάζει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η performance δεν είχε στατικό χαρακτήρα. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα δεν παρέμεινε στην αυτοσχέδια σκηνή που στήθηκε στο ισόγειο του Salon de Bricolage, αλλά αναμείχθηκε με το κοινό παίζοντας το βιολί της, ενώ σε μερικές περιπτώσεις έπαιρνε εθελοντές ακροατές για να χορέψει μαζί τους ένα βαλς ενθουσιάζοντας τους θαμώνες.

Σημαντικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο παρευρέθηκαν σ’ αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση της λέσχης.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis