Το «ευχαριστώ» της Χ. Κλουμ στους θαυμαστές της

Η Χάιντι Κλουμ έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το χωρισμό της από τον Σιλ με τον οποίο ήταν παντρεμένη επτά χρόνια. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ ο Σιλ είχε υιοθετήσει και το πρώτο παιδί του διάσημου μοντέλου που είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη σας την υποστήριξη και για όλα τα ευγενικά σας λόγια», έγραψε στο Twitter της μετά από αρκετές ημέρες σιωπής το 38χρονο supermodel. «(Αυτό) πραγματικά σημαίνει πάρα πολλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι…στους καλύτερους θαυμαστές του κόσμου», κατέληξε η ίδια.

Εν τω μεταξύ, ο 48χρονος τραγουδιστής και πρώην άντρας της, Σil, έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις μιλώντας για τον χωρισμό τους και περιγράφοντας μάλιστα το πως ανακοίνωσαν την είδηση του χωρισμού τους στα τέσσερά τους παιδιά. Ο ίδιος, επίσης, έχει δηλώσει πως δεν αποκλείει μια συμφιλίωση.

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2003, όταν ακόμη η Χάιντι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί από τον πρώην σύντροφό της, τον Ιταλό επιχειρηματία Φλάβιο Μπριατόρε, ενώ τον Μάιο του 2005 ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Μεξικό και από τότε γιόρταζαν τον έρωτά του ανανεώνοντας κάθε χρόνο τους γαμήλιους όρκους τους.

Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk