Δημοσκόπηση: 4ο κόμμα το ΠαΣοΚ στην πρόθεση ψήφου στη Β΄Αθήνας

Τέταρτο κόμμα είναι το ΠαΣοΚ και στην πολιτική έρευνα που διενήργησε στην Β΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, η εταιρία Alco για λογαριασμό της τηλεόρασης του Star

Τέταρτο κόμμα είναι το ΠαΣοΚ και στην πολιτική έρευνα που διενήργησε στην Β΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, η εταιρία Alco για λογαριασμό της τηλεόρασης του Star.

Συγκεκριμένα στην καταγραφή τάσεων της χρονικής περιόδου από 25 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου, η ΝΔ συγκεντρώνει το 13,6%, το ΚΚΕ 9,5%, η ΔΗΜ.Α.Ρ 8,4%, άλλο κόμμα 8,1%, ΠαΣοΚ 8%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 7,3%, το ΛΑΟΣ 4,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,4%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος κυμαίνεται στο 35,4%.

Στην πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων η ΝΔ συγκεντρώνει το 18,5%, το ΚΚΕ 13%, η ΔΗΜ.Α.Ρ 11,5%, το ΠαΣοΚ 11%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10%, ο ΛΑΟΣ 6%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 5% η Δημοκρατική Συμμαχία 3%, άλλο κόμμα 11% και η αδιευκρίνιστη ψήφος 11%.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk