Eλληνας ερευνητής ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξει θεωρητικά, ότι η ύλη απωθεί την αντιύλη

Eλληνας ερευνητής ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξει θεωρητικά, ότι η ύλη απωθεί την αντιύλη | tovima.gr

Τον μήνα Δεκέμβριο του 2011, είχα εκδώσει το παρακάτω δελτίο τύπου και κανείς δεν του έδωσε την παραμικρή σημασία. Μήπως κάποτε, πρέπει να ξυπνήσουμε και να φωνάξουμε, ότι είμαστε κι εμείς εδώ και ότι κάτι κάνουμε. Μήπως τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα μας, πρέπει κάποτε να αναλάβουν πιο αποτελεσματικές πρωτοβουλίες; Πάντως, θεωρώ ότι είναι λάθος μας, να δημιουργούμε ιδέες και οι αρμόδιοι, άγνωστο για ποιους λόγους, αντί να τις προβάλουν να τις θάβουνε.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Περί των δυναμικών ιδιοτήτων, έλξης και άπωσης, μεταξύ της ύλης και της αντιύλης. Αγαπητοί μου φίλοι. Πρόσφατα, εκδόθηκε και κυκλοφόρησε, από την Nova Science Publishers, Inc. New York, το βιβλίο, «From the Inside of Quarks and up to Beyond the Universe», που έχω την τιμή να είμαι ο συγγραφέας του. Στο βιβλίο αυτό, μεταξύ των διαφόρων θεμάτων, περιγράφω και την θεωρία των «Σημειακών Φορτίων» που εξηγεί την δημιουργία του Σύμπαντος καλύτερα από ότι την εξηγούν οι επικρατέστερες θεωρίες που μέχρι σήμερα έχουν προταθεί.

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, παίρνω αρκετά e-mail και πολλοί αναγνώστες, με πληροφορούν, ότι έχω κάνει λάθος που δέχομαι ότι, η ύλη απωθεί την αντιύλη, την στιγμή που σήμερα η φυσική επιστήμη δέχεται το αντίθετο, -ότι δηλαδή η ύλη έλκει την αντιύλη-. Κατ επέκταση, οι αναγνώστες δικαιολογημένα θεωρούν ότι, το λάθος αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο, στην αξιοπιστία του βιβλίου αλλά και στην θεωρία των «Σημειακών Φορτίων». Για την περίπτωση αυτή, θέλω να πληροφορήσω τους φίλους μου αναγνώστες ότι, δεν έχω κάνει κάποιο λάθος, αλλά πράγματι, η ύλη απωθεί την αντιύλη. Αυτό το αποδεικνύω και στο νέο μου βιβλίο, -το οποίο θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2012-, όπου περιγράφω την ενοποίηση των θεμελιωδών δυνάμεων και των φυσικών θεωριών.

Άλλωστε, εκτός από την απόδειξη που περιγράφω στο νέο μου βιβλίο και η ίδια η φύση από μόνη της, μας οδηγεί στο αδιαμφισβήτητο λογικό συμπέρασμα, ότι η ύλη απωθεί την αντιύλη, συμπέρασμα που βασίζεται στον εξής απλό συλλογισμό:

-Γνωρίζουμε ότι, σε επίπεδο φορτισμένων, υποατομικών σωματιδίων, τα ετερώνυμα φορτισμένα σωματίδια έλκονται και τα ομώνυμα φορτισμένα σωματίδια απωθούνται.

-Όμως σε επίπεδο ουδετέρων ατόμων, ύλης, αντιύλης, μαζών και αντιμαζών, έχουμε πλήρη αντιστροφή της παραπάνω υπόθεσης ήτοι: Οι μάζες να έλκονται μεταξύ τους. Αντίστοιχα το ίδιο να συμβαίνει και με τις αντιμάζες.

-Σαν συνέπεια των δύο αυτών συλλογισμών, προκύπτει το λογικό συμπέρασμα ότι, οι μάζες και οι αντιμάζες πρέπει να απωθούνται. Απορώ δε, με ποια δεδομένα και για ποιους λόγους, η φυσική επιστήμη, υιοθέτησε το αντίθετο συμπέρασμα. Ίσως η επιστήμη, να έχει γενικεύσει, -λανθασμένα-, την περίπτωση ότι, τα ετερώνυμα φορτισμένα σωματίδια έλκονται και τα ομώνυμα φορτισμένα σωματίδια απωθούνται και για τα ουδέτερα άτομα, την ύλη, την αντιύλη και τις μάζες.

Παράλληλα, η -λανθασμένη- άποψη της φυσικής επιστήμης ότι, η ύλη έλκεται από την αντιύλη, δημιουργεί πολλά αναπάντητα ερωτήματα όπως: Πώς διαχωρίστηκε η ύλη από την αντιύλη; Γιατί η διαστολή του Σύμπαντος επιταχύνεται; κλπ. Αντίθετα, με την αποδοχή της σωστής άποψης, ότι η ύλη απωθεί την αντιύλη, δίνονται σαφείς απαντήσεις και σε όλα αυτά τα ερωτήματα.

Κλείνοντας αυτήν την πολύ μικρή παρέμβαση μου, για το εάν η ύλη έλκη ή απωθεί την αντιύλη, προτείνω την διερεύνηση του θέματος σε βάθος, -κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα-, ώστε να έχουμε από την επιστήμη, κάποια τεκμηριωμένη απάντηση.

Υ.Γ Το 2006 είχα στείλει επιστολή μου σε όλα τα ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα και τους είχα ανακοινώσει ότι είχα αποδείξει ότι η ύλη απωθεί την αντιύλη. Κανένα δεν καταδέχτηκε να μου απαντήσει

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk