Ταχ. Ταμιευτήριο: Νέος αποταμιευτικός λογαριασμός για τις σπουδές των παιδιών

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο φροντίζοντας για το καλύτερο αύριο των μαθητών, δημιούργησε το νέο αποταμιευτικό λογαριασμό για παιδιά Ταμιευτήριο ΣΠΟΥΔΩΝ, που βοηθά τους γονείς να αποταμιεύσουν- με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και υψηλά επιτόκια- με στόχο την οικονομική ενίσχυση για τη μόρφωση των παιδιών τους

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο φροντίζοντας για το καλύτερο αύριο των μαθητών, δημιούργησε το νέο αποταμιευτικό λογαριασμό για παιδιά Ταμιευτήριο ΣΠΟΥΔΩΝ, που βοηθά τους γονείς να αποταμιεύσουν- με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και υψηλά επιτόκια- με στόχο την οικονομική ενίσχυση για τη μόρφωση των παιδιών τους.

Ο νέος καταθετικός αποταμιευτικός λογαριασμός Ταμιευτήριο Σπουδών αφορά παιδιά ηλικίας από 6 έως 17 ετών, και προσφέρει ανταγωνιστικό επιτόκιο 2%, δυνατότητα μηνιαίων καταβολών ακόμα και μικρών ποσών και ελάχιστο ποσό ανοίγματος λογαριασμού μόλις 30 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΤ, κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο: «Το ΤΤ, έχοντας συνδέσει το όνομα και την ιστορία του με την αποταμίευση, θέτει ως κεντρικό του στόχο να ενισχύει την αξία των χρημάτων των πελατών του και να τους βοηθά να αποταμιεύουν ακόμη και σε μία δύσκολη οικονομικά εποχή».

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει, το ΤΤ παρέχει δωρεάν ασφάλιση ζωής του γονέα, ώστε σε περίπτωση απώλειάς της, να εξασφαλίζεται από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο η συνέχιση της μηνιαίας καταβολής του συγκεκριμένου ποσού στο παιδί μέχρι την ενηλικίωσή του.
Παράλληλα, το «Ταμιευτήριο Σπουδών» εξασφαλίζει στους ανήλικους δικαιούχους ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα: τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε ετήσια κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν ανάλογα με την ηλικία τους.
Οι νικητές της ηλικιακής ομάδας 6-14 ετών θα λαμβάνουν ως υποτροφία €100, κάθε μήνα για όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους και για 6 συνεχόμενα έτη ή μέχρι το παιδί να κλείσει τα 14 έτη.
Οι τυχεροί της ηλικιακής ομάδας 15-18 ετών θα λαμβάνουν αμέσως μετά τα 18 τους ως υποτροφία €600 μηνιαίως για τα 4 πρώτα χρόνια των μεταλυκειακών σπουδών τους.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk