Πετάτε για Σαν Φρανσίσκο; Τι θα λέγατε για λίγη γιόγκα;

Το πρώτο στο είδος του δωμάτιο για γιόγκα εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο και σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου, ο χαμηλός φωτισμός του και οι μπλε τοίχοι του θα βοηθούν τους επιβάτες να χαλαρώνουν, να τεντώνονται και να αποβάλλουν το στρες μετά ή πριν από μια μεγάλη πτήση

Το πρώτο στο είδος του δωμάτιο για γιόγκα εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο και σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου, ο χαμηλός φωτισμός του και οι μπλε τοίχοι του θα βοηθούν τους επιβάτες να χαλαρώνουν, να τεντώνονται και να αποβάλλουν το στρες μετά ή πριν από μια μεγάλη πτήση.

Όπως είπε ο Μάικλ Μακάρον, υπεύθυνος του προγράμματος αυτού του αεροδρομίου, η ιδέα προέκυψε από την πρόταση ενός επιβάτη. Ο χώρος βρίσκεται στον πρόσφατα ανακαινισμένο Τερματικό Σταθμό Ν. 2, ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται και το λεγόμενο «Δωμάτιο Περισσυλογής Μπέρμαν», ένας χώρος που προορίζεται για ασκήσεις διαλογισμού και χαλάρωσης.

Ηδη ο χώρος συγκεντρώνει πολλούς νεαρούς γιόγκι–κάποιοι από αυτούς εξοπλισμένοι με τα ειδικά στρώματά τους. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο χώρος βρίσκεται αμέσως μετά τον έλεγχο ασφαλείας θεωρείται εγγύηση ότι θα συγκεντρώσει ενδιαφερόμενους που θα θέλουν να σκοτώσουν εκεί τον χρόνο τους μέχρι να αναχωρήσει η πτήση τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk