Η Λέσχη Kρασιού του Cellier έχει γενέθλια

Τη δεκαετία του ’80 η Ελλάδα άρθρωνε τις πρώτες της λέξεις στη γλώσσα του καλού εμφιαλωμένου κρασιού. Τα πρώτα μικρά οινοποιεία έκαναν την εμφάνισή τους, το να γνωρίζεις, να ξεχωρίζεις και να πίνεις καλό κρασί έμελλε να γίνει το χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας ξεχωριστής κάστας, μιας ομάδας ανθρώπων που εννοούσε στα σοβαρά την έννοια της ευζωίας.

Hταν εκεί, στα τέλη της δεκαετίας, στις 29 Ιανουαρίου 1989, που γεννήθηκε και η πρώτη ελληνική λέσχη κρασιού, το Cellier Wine Club, για να συγκεντρώσει κάτω από μία ομπρέλα όλους τους οινόφιλους. Σήμερα αριθμεί 2.300 ενεργά μέλη και έχει εξελιχθεί σε μια λέσχη με έντονη δραστηριότητα, με μέλη που αγαπούν πραγματικά το καλό κρασί, όποια κι αν είναι η καταγωγή του. .

Για να γιορτάσει τη συνεχή ενεργή παρουσία του στα οινικά δρώμενα, τo Cellier Wine Club έχει μια ξεχωριστή προσφορά για τα μέλη της, ενώ διοργανώνει και μία κλήρωση για 23 δωρεάν εγγραφές στο Club, αξίας 30 ευρώ η καθεμία.

Ολόκληρο τον Φεβρουάριο, τα μέλη του Cellier Wine Club θα έχουν έκπτωση 23% στα κρασιά Mouton Cadet Blanc και Mouton Cadet Rouge του παραγωγού Baron Philippe de Rothschild, ενός οίκου που διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τα Cellier και τα κρασιά του είναι σταθερά πρώτα στις προτιμήσεις των μελών της λέσχης.

Οι νέοι φίλοι του κρασιού πάλι, εκείνοι που θέλουν να γίνουν μέλη του Cellier Wine Club, μπορούν να λάβουν μέρος στον επετειακό διαγωνισμό γράφοντας μια εύχη στη σελίδα του στο Facebook www.facebook.com/cellierwineclub ή στο www.facebook.com/pages/Cellier-Wine/151416311563707, με δώρο τη δωρεάν εγγραφή στο Club για 23 τυχερούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk