Μέχρι πριν λίγο καιρό, όχι τόσο ώστε να το έχουμε ξεχάσει, τα διαλείμματα ή οι προσκλήσεις για μεσημεριανά επαγγελματικά γεύματα ήταν συνήθης πρακτική στις μεγάλες ή λίγο μικρότερες εταιρείες. Τώρα, που και τα οικονομικά έχουν σφίξει και η επίδειξη οικονομικής άνεσης μοιάζει με βλασφημία, η Ρένα της Φτελιάς έχει μια πρόταση που και οικονομικότερη είναι και εξαιρετικά νόστιμη. Ετοιμάζει γεύματα για τα άτομα που η κάθε εταιρεία θα ορίσει, τα οποία και σερβίρονται στα γραφεία, στη λήξη μια συνάντησης ή μια πολύωρης σύσκεψης.

Και φαγητό για το σπίτι; Ναι, για τους πελάτες που θέλουν να καλέσουν φίλους αλλά δεν έχουν χρόνο να αφιερώσουν στην κουζίνα τους, η Ρένα ετοιμάζει τα πιάτα της, τα οποία καταφθάνουν σε κατσαρόλες και ταψιά, έτοιμα για σερβίρισμα. Το μόνο επικίνδυνο είναι να σερβίρετε το φαγητό σε πελάτες της, που θα αναγνωρίσουν τη γεύση. Ωστόσο, μπορείτε πολύ απλά να πείτε ότι σας εμπιστεύθηκε τη συνταγή της…

Και επειδή οι πολυπληθείς συγκεντρώσεις γύρω από τραπέζια σε γάμους και βαπτίσεις τείνουν στην εξαφάνιση, απευθυνθείτε εκεί για να ετοιμάσετε μαζί ένα μενού για τους – μετρημένους πια – καλεσμένους σας, πάντοτε μέσα στα όρια του προϋπολογισμού σας.

25ης Μαρτίου 28, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210 6743 874, 210 6748 718