Ο Τζορτζ Κλούνεϊ δηλώνει μεγάλος θαυμαστής των Ολυμπιακών Αγώνων -αλλά και του Λονδίνου- και ανυπομονεί να ολοκληρώσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις -συμπεριλαμβανομένων και των εμφανίσεών του στις τελετές απονομής βραβείων- προκειμένου να απολαύσει το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Ο γοητευτικός σκηνοθέτης και ηθοποιός ανέφερε ότι μετά και την Τελετή Απονομής των Όσκαρ, στην οποία είναι υποψήφιος για το βραβείο Καλύτερου Α’ ανδρικού ρόλου, θα αρχίσει να ασχολείται με το ταξίδι του στο Λονδίνο.

«Θεωρώ υπέροχο ότι οι Ολυμπιακοί θα γίνουν φέτος στο Λονδίνο. Πιστεύω ότι πρέπει πάντα να διαχωρίζουμε την πολιτική από τον αθλητισμό και νομίζω ότι το Λονδίνο το κατάφερε αυτό» ανέφερε ο 50χρονος στα στην εφημερίδα «The Sun».

«Ο στίβος είναι κάτι που πραγματικά θέλω να δω. Θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω εισιτήρια. Είμαι μεγάλος φαν του Λονδίνου. Υπάρχουν μόνο λίγες υπέροχες πόλεις στον κόσμο και το Λονδίνο είναι μία από αυτές… Υπάρχουν κάποιες πόλεις που απευθύνονται σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνο για στην χώρα τους. Το Λονδίνο είναι μέσα σε αυτές» συμπλήρωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ.