Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για το PSI

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών θα διεξαχθεί στν Βουλή την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012 με αντικείμενο την ανταλλαγή των ομολόγων (PSI), για την οποία η διαπραγμάτευση διανύει την πιο λεπτή και κρίσιμη φάση της. Την απόφαση αυτή έλαβε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής επί τη βάσει του σχετικού αιτήματος που είχε υποβάλλει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών θα διεξαχθεί στν Βουλή την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012 με αντικείμενο την ανταλλαγή των ομολόγων (PSI), για την οποία η διαπραγμάτευση διανύει την πιο λεπτή και κρίσιμη φάση της. Την απόφαση αυτή έλαβε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής επί τη βάσει του σχετικού αιτήματος που είχε υποβάλλει ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας.

Ήδη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος είχε προαναγγείλει από την περασμένη εβδομάδα την διεξαγωγή της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης, δηλώνοντας στην Βουλή ότι το σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ «θα αντιμετωπιστεί όπως προβλέπει ο Κανονισμός (της Βουλής) και όλα τα θέματα θα συζητηθούν». «Άλλωστε, η Βουλή όχι απλώς θα ενημερωθεί, αλλά θα κληθεί να ψηφίσει το νομοθετικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διεξαχθεί και η συμμετοχή των ιδιωτών στο σχήμα της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους», είχε τονίσει ο κ. Βενιζέλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk