Κύπρος: Η προτιμότερη επιλογή των Ρώσων επενδυτών

Σεμινάριο με θέμα «Κύπρος: Η προτιμότερη επιλογή των Ρώσων επενδυτών» διοργανώνουν η Marfin Laiki Bank και η εταιρεία Totalserve Management.

Σεμινάριο με θέμα «Κύπρος: Η προτιμότερη επιλογή των Ρώσων επενδυτών» διοργανώνουν η Marfin Laiki Bank και η εταιρεία Totalserve Management.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση -η συμμετοχή στην οποία θα γίνεται μόνον κατόπιν πρόσκλησης- θα εξετάσει πώς και γιατί η Κύπρος διατηρεί τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα ως ένα ισχυρό διεθνές χρηματοπιστωτικό Κέντρο, παρά τις παγκόσμιες οικονομικές αντιξοότητες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αραράτ Park Hyatt στη Μόσχα, την Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2012.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η Marfin Laiki Bank και η εταιρεία Totalserve Management Ltd, ηγετικοί οργανισμοί στον τραπεζικό τομέα και στον τομέα παροχής εταιρικών υπηρεσιών αντίστοιχα, στην Κύπρο, θα εκπροσωπηθούν στο σεμινάριο από την ανώτατη διεύθυνσή τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μίλτος Μιχαηλάς, Διευθυντής Διεύθυνσης Ομίλου – Διεθνείς Επιχειρήσεις & Ρωσία (ΔΔΟ-ΔΕ&Ρ) της Marfin Laiki Bank, ο κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης Διευθυντής Διεύθυνσης Wealth Management της Marfin Laiki Bank, ο κ. Πέτρος Γ. Οικονομίδης, Πρόεδρος της εταιρείας Totalserve Management και ο κ. Πέτρος Ριαλάς, Σύμβουλος και επικεφαλής του τμήματος International Tax Planning θα αναπτύξουν τα πιο κάτω θέματα:

• Το ισχυρό τραπεζικό σύστημα στην Κύπρο
• Η Κύπρος αντιμετωπίζει οικονομικές αντιξοότητες – πώς και σε ποιο βαθμό
• Πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το πρωτόκολλο Κύπρου-Ρωσίας και τις διμερείς σχέσεις
• Επενδύσεις από και προς Ρωσία μέσω Κύπρου
• Εμπιστοσύνη στα καταπιστεύματα της Κύπρου
• Υπηρεσίες «Wealth Management» στην Κύπρο

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο moscow@totalserve.eu ή +7 495 2592260.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk