Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ στο Λος Άντζελες η πρεμιέρα της νέας πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς του HBΟ, με το πολυπληθές καστ -και όχι μόνο- να δίνει σύσσωμο το παρών.

Από τους πρώτους που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, ήταν ο πρωταγωνιστής της σειράς Ντάστιν Χοφμαν, συνοδευόμενος από την σύζυγό του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εν λόγω σειρά σηματοδοτεί το τηλεοπτικό ντεμπούτο του 74χρονου και δις βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ερωτηθείς για τον νέο του ρόλο αλλά και την απόφασή του να συμμετέχει σε τηλεοπτική σειρά ο Ντάστιν Χόφμαν είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: ««Οταν συνάντησα τον Μαν για να μιλήσουμε για το «Luck» μου είπε, «βλέποντας τη δουλεία σου καταλαβαίνω ότι στους περισσότερους ρόλους σου είναι σαν να αντιδράς σε κάτι που συμβαίνει, σαν να ανταποδίδεις μια γροθιά. Ομως εδώ ο χαρακτήρας είναι διαφορετικός, εσύ είσαι στην επίθεση, εσύ υποκινείς τα πράγματα». Αμέσως μου κέντρισε το ενδιαφέρον».

Επίσης, το παρών στην Χολιγουντιανή πρεμιέρα της ιδιαίτερα φιλόδοξης αυτής παραγωγής έδωσαν ο δημιουργός της σειράς Μάικλ Μαν, ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Μιλτς, αλλά και πολλοί ηθοποιοί μεταξύ των οποίων οι Νικ Νόλτε, Ίαν Χαρτ, Έιμι Μπρένεμαν, Ρίτσι Κόστερ, Τζον Ορτίζ, Τζέισον Γκέντρικ, Τζιλ Χενεσέι, Ρίτσαρντ Κάιντ, Ντένις Φαρίνα, Τομ Πέιν κ.α.

Το «Luck» σηματοδοτεί επίσης, την επιστροφή του Μάικλ Μαν -δημιουργού ταινιών όπως τα «Manhunter», «Heat» και «Insider»- στην τηλεόραση και αφορά σε έναν πρώην φυλακισμένο απατεώνα που δοκιμάζει να στήσει μια κομπίνα στον ιππόδρομο.