Λίγες μέρες πριν πραγματοποιηθεί το 2o «MadWalk by Vodafone» (η εκδήλωση που παντρεύει την ελληνική μόδα με τη μουσική) οι συντελεστές της γιόρτασαν μ’ ένα πάρτι στο «Fashion Workshop By Vicky Kaya».

Με χορευτική διάθεση και δυναμικό DJ set από τους Gus & Bonso, η συνάντηση σηματοδότησε και επίσημα την έναρξη του 2oυ «MadWalk by Vodafone-The Fashion Music Project», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Tae Kwon Do, στο Φάληρο.

Εκεί έδωσαν το παρών αγαπημένοι εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής σκηνής, συμμετέχοντες καλλιτέχνες και σχεδιαστές, καθώς και εκπρόσωποι από το χώρο της μόδας και των media.

Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, εννέα κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας και καλλιτέχνες συμμετέχουν στο 2o «MadWalk by Vodafone» συνδυάζοντας ταυτόχρονα live εμφανίσεις και επιδείξεις μόδας.

Οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες και που θα μοιραστούν τη σκηνή είναι οι: Angelos Bratis, Angelos Frentzos, Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Delight, Deux Hommes, Efi Papaioannou, Kore-Sophia Kokosalaki, Loukia και οι Claydee, Demy, Doing Through, Mark Angelo, Melisses, My Exuse, My et Calvin κ.α.


Φωτογραφίες: Studio Panoulis