Μια ημέρα μετά την «έξοδο» της Ντέμι Μουρ -λόγω της περιπέτειας με την υγεία της- από το καστ του «Lovelace», η Κλοέ Σεβινί υπέγραψε να συμμετέχει στην ταινία, στο ρόλο μιας φεμινίστριας δημοσιογράφου.

Η ταινία «Lovelace» στην οποία πρωταγωνιστεί η Αμάντα Σίφιρντ, αφορά στη ζωή της Λίντα Σούζαν Μπόρμαν, γνωστή ως Λίντα Λάβλεϊς, του μεγαλύτερου ποπ ινδάλματος που ανέδειξε η πορνογραφία του 20ου αιώνα, αλλά και στην σχέση της με τον πρώτο της σύζυγό και παραγωγό της Τσακ Τρέινο, τον οποίο θα υποδυθεί ο Πίτερ Σάσγκαρντ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Λίντα Σούζαν Μπόρμαν, γεννημένη το 1949 ήταν ένα κορίτσι καθολικού σχολείου, με πατέρα αστυνομικό και μια βαθιά θρησκευόμενη μητέρα, που στα 20 έκανε την επανάστασή του.

Το 1972 πρωταγωνιστεί στο φιλμ «Βαθύ Λαρύγγι», μια ταινία που όχι μόνο είχε κέρδη που άγγιξαν το εντυπωσιακό ποσό των 600 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά ταυτόχρονα έκανε το πορνό σικ μόδα και απέκτησε περίοπτη θέση στην φιλμογραφία της δεκαετίας του 70.

Η ταινία είναι βασισμένη στην βιογραφία «The Complete Linda Lovelace» που έγραψε οΕρικ Ντάνβιλ και διασκεύασαν σε σενάριο οι Μέριτ Τζόνσον και Αντι Μπέλιν, την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Ρομπ Επστέιν και Τζέφρεϊ Φριντμαν, ενώ το λαμπερό καστ συμπληρώνουν οι Χανκ Αζάρια, Άνταμ Μπρόντι, Μπόμπι Καναβάλε, Κρις Νορθ, Σάρον Στόουν, Τζούνο Τεμπλ, Ντεμπι Μαζαρ, Ερικ Ρόμπερτς, Τζέιμς Φράνκο -ο οποίος υποδύεται τον Χιου Χέφνερ- κ.α