Μπορεί στην τελευταία της ταινία να υποδύεται μια κυνηγό επικηρυγμένων, με αδιάφορα καστανά σγουρά μαλλιά και ντύσιμο που θυμίζει αγοροκόριτσο, ωστόσο στις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις της η Κάθριν Χέιγκλ είναι πάντα απαστράπτουσα.

Μια εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και εχθές το βράδυ -Τρίτη 23 Ιανουαρίου- στην πρεμιέρα της ταινίας «One for the Money» όπου πρωταγωνιστεί.

Με μια εφαρμοστή μάξι δημιουργία στο χρώμα τη φωτιάς, τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα κομψό κότσο και με κατακόκκινα χείλη ήταν πραγματικά εκθαμβωτική κατά την άφιξή της στο AMC Loews Lincoln Square, στη Νέα Υόρκη όπου έγινε η πρεμιέρα.

Μαζί της στο κόκκινο χαλί περπάτησαν και οι συμπρωταγωνιστές της Ντέμπρα Μονκ, Ανα Ρίντερ, Τζον Γεγκουιζιάμο, Τζέισον Ο Μάρα, Σέρι Σέπερντ και Ντέμπι Ρέινολντς.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο best seller της Τζάνετ Εβάνοβιτς και αφορά στην Στέφανι Παλμ την αγαπημένη ηρωίδα από τη δημοφιλή σειρά βιβλίων της Εβάνοβιτς.

Η Στέφανι Πλαμ είναι άνεργη και απένταρη, ενώ το αυτοκίνητό της έχει κατασχεθεί. Αποφασίζει να πιάσει δουλειά στον ξάδερφό της, ο οποίος έχει το δικό του γραφείο εγγυήσεων για αποφυλακίσεις. Η πρώτη της αποστολή είναι να πιάσει τον Τζο Μορέλι, πρώην μπάτσο στο Τμήμα Ηθών και παλιό φλερτ της, που φυγοδικεί ενώ του έχει απαγγελθεί κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης.

Την σκηνοθεσία υπογράφει η Τζούλι Αν Ρόμπινσον, η οποία έχει σκηνοθετήσει επεισόδια για δημοφιλείς τηλεοπτικές μεταξύ των οποίων οι «Grey’s Anatomy», «Big Love», «Pushing Daisies», καθώς και την ταινία «The Last Song».