Αδ. Γεωργιάδης: «Είμαι υπουργός του Καρατζαφέρη κι όχι του Παπαδήμου»

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας μίλησε στην εκπομπή «Το πολιτικό στίγμα της ημέρας» και στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο (καθημερινά 10.00-11.00)

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας μιλά στην εκπομπή των Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδοπουλου για την καταψήφιση του άρθρου για τη λειτουργία των φαρμακείων, το ΛΑΟΣ και τις εκλογές και σχολιάζει: «Είμαι υπουργός του Καρατζαφέρη κι όχι του Παπαδήμου».

{{{ moto }}}

Για την καταψήφιση του άρθρου για τη λειτουργία των φαρμακείων

«Το καταψηφίσαμε για τον εξής λόγο. Θα πρέπει να γίνει συνείδηση και στους υπουργούς, το λέω και για τον εαυτό μου, ότι δεν μπορεί να έρχεται ένας υπουργός ξαφνικά από το πουθενά και να επιβάλει στη Βουλή αυτό που του ήρθε να κάνει εκείνη την ώρα. Η Βουλή χρήζει σεβασμού. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όταν θέλουμε να γίνει κάτι θα ακολουθούμε την κανονική κοινοβουλευτική διαδικασία».

Για την κυβερνητική ιδιότητά του

«Πρώτα όλα εγώ είμαι υπουργός του ΛΑΟΣ. Δεν υποκρίθηκα τον υπερκομματικό υπουργό. Να μην κοροϊδευόμαστε. Εγώ είμαι Καρατζαφέρης. Άπαξ κι είπε ο Καρατζαφέρης λέμε παρών, λέμε παρών. Άπαξ και όχ , λέμε όχι. Δεν κάνουν οι υπουργοί άλλα από το υπόλοιπο κόμμα. Η αντίθεση, μεταξύ του ΛΑΟΣ και του ΠΑΣΟΚ η της Νέας Δημοκρατίας γιατί η Νέα Δημοκρατία σε πολύ μικρότερο βαθμό χθες η ανταρσία εκδηλώθηκε δια της απουσίας γιατί λείπανε πολλοί και η διαφορά από το ΠΑΣΟΚ που εκεί η μάνα χάνει το παιδί και το παιδί τη μάνα είναι ότι είναι μια συμπαγής κοινοβουλευτική ομάδα, έχει αδιαμφισβήτητο αρχηγό κι όταν λαμβάνεται μια απόφαση την τηρούμε όλοι οι υπουργοί και μη».

{{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό

Για το πολιτικό πρόβλημα

«Το πραγματικό πολιτικό πρόβλημα σήμερα, αυτό που αναδείχτηκε στη χθεσινή συνεδρίαση είναι ότι η χώρα έχει πολιτικό πρόβλημα. Και το πρόβλημα συνίσταται στο ότι το ΠΑΣΟΚ έχει διαλυθεί. Δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα αυτό δεν υφίσταται πια. Δεν υπάρχει καθόλου».

Για τις εκλογές

«Πρέπει, ει δυνατόν και σήμερα, οι πολιτικοί αρχηγοί κι ο κύριος πρωθυπουργός να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έχουμε εκλογές στις 8 Απριλίου που διαρκώς ζητάει ο κ Σαμαράς.

Πρέπει ο κ Σαμαράς να καταλάβει ότι η υπεύθυνή του στάση προς την Ελλάδα είναι να γυρίσει και να πει «παιδιά εγώ το καταλαβαίνω ότι για εκλογές πάμε μετά από ένα χρόνο»».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk