Αθ. Δρέττα: Τις κόκκινες γραμμές τις θέτουν ο Πρωθυπουργός και οι τρεις αρχηγοί

Τις κόκκινες γραμμές τις θέτουν ο Πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας, δήλωσε στον Βήμα 99,5 η γγ Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις που γίνονται αναφορικά με την απαίτηση της τρόικας για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού

Τις κόκκινες γραμμές τις θέτουν ο Πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας, δήλωσε στον Βήμα 99,5 η γγ Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνά Δρέττα, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις που γίνονται αναφορικά με την απαίτηση της τρόικας για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.

Οσον αφορά στο θέμα των επικουρικών συντάξεων, η κ. Δρέττα τόνισε ότι ειδικά για το ΕΤΕΑΜ τα χρήματα για την πληρωμή των συντάξεων επαρκούν ώς το Πάσχα και γι’ αυτό θα πρέπει άμεσα να υπάρξει συμφωνία για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Στο σημείο αυτό, η κ. Δρέττα επανέλαβε την πρόταση που έχει γίνει για ενοποίηση των επικουρικών ταμείων και μεσοσταθμική μείωση ώς 15%.

Ειδικά για το ζήτημα της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού, η κ. Δρέττα είπε πρέπει όλοι να βοηθήσουν τον διάλογο των κοινωνικών εταίρων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk