Πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ -Δευτέρα 23 Ιανουαρίου- η νεοϋορκέζικη πρεμιέρα της ταινίας W.E που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή της Μαντόνα.

Όπως ήταν φυσικό η βασίλισσα της ποπ, που πρόσφατα απέσπασε την Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι Masterpiece που ακούγεται στην εν λόγω ταινία, μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας, τόσο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, όσο και με τους εναγκαλισμούς της με τον Τζέιμς Ντ Ακρ.

Η Μαντόνα εμφανίστηκε με μια μαύρη εφαρμοστή τουαλέτα με εντυπωσιακά φουσκωτά τούλινα μανίκια, ενώ έκανε τα φλας να αστράψουν όταν χάρισε ένα τρυφερό φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά στο Γάλλο πρωταγωνιστή της ταινίας της.

Στο κόκκινο χαλί της λαμπερής εκδήλωσης που έγινε στο Ziegfeld Theater περπάτησαν επίσης, η πρωταγωνίστρια του φιλμ Άντρια Ρισεμποροου, η οποία επίσης δέχτηκε τις αγκαλιές και τα φιλιά της σκηνοθέτιδάς της που έδωσαν τροφή στους φωτογράφους, οι σχεδιαστές μόδας Ντόνα Κάραν και Ζακ Πόζεν, η Ιβάνκα Τραμπ, η Ρέιτσελ Ρόι, τα μοντέλα Ιρίνα Σάικ και Τζέσικα Γουάιτ αλλά και οι ηθοποιοί Τζούλια Στάιλς, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Όσκρα Άιζακ κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος της, ο μόλις 26 ετών Μπραχιμ Ζαϊμπάτ δεν έδωσε το παρών στην λαμπερή εκδήλωση.