Την πρώτη της δημόσια εμφάνισημετά την είδηση του χωρισμού της από τον Τζόνι Ντεπ έκανε η Βανέσα Παραντί στην πρεμιέρα της καινούργιας της ταινίας Café de Flore.

Η ηθοποιός πέρασε μπροστά από τους φωτογράφους που είχαν κατοικοεδρεύσει στο κόκκινο χαλί κάνοντας μια στάση για να φωτογραφηθεί με τον Μαρίν Γκεριέ, τον νεαρό ηθοποιό που στην ταινία υποδύεται το γιο της, και τον σκηνοθέτη της ταινίας Ζαν Μαρκ Βαλέ.

«Είχε το γνωστό αέρα που φέρνει μαζί της -ήταν ευγενική, χαμογελαστή και χαιρέτησε όλους όσοι ήταν εντός της αίθουσας», ανέφερε ο ρεπόρτερ γαλλικού καναλιού.

Η Βανέσα Παραντί έμοιαζε χαρούμενη καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ συνοδευόταν από την αδερφή της, Άλισσον.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων η 39χρονη σταρ αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τις φήμες περί χωρισμού της από τον επί 15 έτη σύντροφό της ωστόσο δήλωσε: «Κάθε φορά που τρώω τρία μπιζέλια, λένε πως είμαι έγκυος. Όταν επισκέπτομαι μια πόλη, λένε πως αγοράζω καινούριο σπίτι».

Και πρόσθεσε: «Τον χειμώνα χωρίζω και το καλοκαίρι παντρεύομαι. Έχουν περάσει 15 χρόνια, από τότε που ακούω πως παντρεύομαι κάθε χρόνο. Επιπλέον καλούμαι να απαντήσω σε όλες αυτές τις φήμες!»

Ωστόσο η Βανέσα Παραντί, χωρίς φυσικά να αναφερθεί στον Τζόνι Ντεπ, ισχυρίστηκε ότι δεν πιστεύει στον γάμο ή στις αδερφές ψυχές. «Οι αδερφές ψυχές είναι κάτι ωραίο και ρομαντικό για τις ταινίες και τα τραγούδια, αλλά στην αληθινή ζωή με τρομάζει».

Επίσης, με αφορμή το στόρι της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί ανέφερε: «Το Café de Flore μιλά για την αγάπη, τις χαρές της, τον πόνο και τα δράματα που προκαλεί… να αγαπάς και να χάνεις ότι αγαπάς. Αυτή η ιστορία μου προκαλεί αναστάτωση, φέρνει τα πάνω κάτω στα βάθη του εαυτού μου».