Νέα μήνυση κατά Λαυρεντιάδη από την Proton

Νέα μήνυση κατά του επιχειρηματία, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη κατέθεσε η υπό εκκαθάριση Proton Bank και τον κατηγορεί για μεθοδεύσεις, που είχαν ως στόχο τον «αθέμιτο»πλουτισμό του, μέσω επισφαλών δανειοδοτήσεων… Στη μήνυση περιγράφονται τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης, της ηθικής αυτουργίας και της άμεσης συνέργειας στις πράξεις αυτές, καθώς και της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση

Νέα μήνυση κατά του επιχειρηματία, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη κατέθεσε η υπό εκκαθάριση Proton Bank και τον κατηγορεί για μεθοδεύσεις, που είχαν ως στόχο τον «αθέμιτο»πλουτισμό του, μέσω επισφαλών δανειοδοτήσεων… Στη μήνυση περιγράφονται τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης, της ηθικής αυτουργίας και της άμεσης συνέργειας στις πράξεις αυτές, καθώς και της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.
Η Proton Bank, που βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης μαζί με τον κ. Λαυρεντιάδη κατηγορεί και άλλα 6 μέλη του ΔΣ της τράπεζας την περίοδο 2010-2011, καθώς και άλλα 6 πρόσωπα, που ως μέλη των εταιρειών εμπλέκονται σε δανειοδοτήσεις και προκάλεσαν ζημιά, ύψους 321 εκατ. ευρώ! Στη μήνυση καταγράφεται ότι «τα μέλη της διοίκησης της Proton γνώριζαν ότι με τις ενέργειές τους θα ζημίωναν την τράπεζα, αφού τα δάνεια τα οποία ενέκριναν δεν θα μπορούσαν να αποπληρωθούν».
Και η Νέα Proton έχει καταθέσει μήνυση, αλλά και ασφαλιστικά μέτρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk