Χρήστος Πρωτόπαπας: «Χρειάζεται ενεργοποίηση της πρότασης του ΠαΣοΚ για εξεταστική επιτροπή τις περιόδους διακυβέρνησης ΠαΣοΚ και ΝΔ»

Το Σάββατο 21//1/2012 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ μίλησε στην εκπομπή «Οι τίτλοι του Σαββατοκύριακου» και στον Δημήτρη Τάκη (09.00-11.00)

Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και τίποτα να φοβηθούμε. {{{ moto }}}

Έρευνα θέλουν , έρευνα ας γίνει. Και αυτό είναι και δική μου προσωπική πρόταση αν θέλετε. Προς το ΠαΣοΚ. Εάν η υπόθεση φτάσει στη Βουλή, επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και τίποτα να φοβηθούμε, θυμίζω την πρωτοβουλία της σύστασης εξεταστικής επιτροπής τόσο για την έρευνα του πως διαμορφώθηκαν τα στατιστικά στοιχεία και τα στοιχεία που δίναμε στην Ευρωπαϊκή επιτροπή επί ΝΔ, όσο και τα μετέπειτα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ την δική μας εποχή. Ας γίνει έρευνα σε όλα, να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για τα πάντα. Σας καταθέτω την προσωπική μου γνώμη, δεν δεσμεύω κανέναν.

Μπορεί κάποιοι να θέλουν να χτυπήσουν τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠαΣοΚ αλλά εμείς δεν πρέπει να αντιδράμε έτσι. Έπρεπε να πάρουμε τα μέτρα από την αρχή μόλις διαπιστώσαμε την ιδιαίτερα αρνητική κατάσταση της χώρας και να μη χάσουμε ένα διάστημα που μπορεί να μην ήταν όσο κρίσιμο όσο νομίζουν ορισμένοι αλλά αναμφίβολα η λήψη μέτρων νωρίτερα να είχε συνεισφέρει στην βελτίωση της κατάστασης. Την ώρα που εμείς έπρεπε να πάρουμε μέτρα για την Ελλάδα, την οικονομία και την κοινωνία ώστε να γλιτώσουμε από την χρεοκοπία, πολλοί από εμάς ασχολιόμασταν με τον αν θα δώσουμε αύξηση κάτω ή πάνω από τις 2.000 ευρω τον μήνα.{{{ audio1 }}}

Κατεβάστε το ηχητικό εδώ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα