Ο διάσημος κωμικός και πρωταγωνιστής του «30 Rock» έχασε τις αισθήσεις του σε γκαλά στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Σαντανς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Τρέισι Μόργκαν βρισκόταν την Κυριακή -22 Ιανουρίου- στο γκαλάCreative Coalition Spotlight Awards, στο οποίο τιμήθηκε με το βραβείο «Spotlight Initiative». Μετά τον ευχαριστήριο λόγο του βγήκε έξω από το κτίριο όπου και λιποθύμησε.

Η κατάστασή του παραμένει άγνωστη, ωστόσο εκπρόσωπος του νοσοκομείου όπου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα δήλωσε ότι οι σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις δεν διαπιστώθηκε χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

Πηγές ανέφεραν στην ιστοσελίδα The Hollywood Reporter ότι κατά την διάρκεια του δείπνου ο Τρέισι Μόργκαν φαινόταν εκτός ελέγχου, καθώς φώναζε και έπεφτε στο έδαφος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωταγωνιστής της κωμικής τηλεοπτικής σειράς «30 Rock» περπάτησε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενος από την σύντροφό του Μέγκαν Γολοβερ, χωρίς όμως να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του κωμικού ηθοποιού σε επίσημη δήλωσή του αναφέρει: «Εξαιτίας της εξάντληση και του υψομέτρου ο Τρέισι χρειάζεται ιατρική βοήθεια. Αυτή την ώρα έχει στο πλάι του την αρραβωνιαστικιά του και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους του Ιατρικού Κέντρου του Παρκ Σίτι, για την φροντίδα που του προσφέρουν».

Και προσθέτει: «Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν χρήση αλκοόλ είναι 100% ψευδή».

Να σημειώσουμε ότι ο Τρέισι Μόργκαν, ο οποίος είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού πριν από δύο χρόνια, πρωταγωνιστεί και στην ταινία «Predisposed» η οποία προβάλλεται στο Φεστιβάλ Sundance.