Σε απεργία για τέταρτη ημέρα οι εργαζόμενοι της Intracom Defense

ΟΙ εργαζόμενοι αντιτίθενται προς την πρόθεση της επιχείρησης να εφαρμόσει τετραήμερη, εκ περιτροπής, εργασία καθώς και την περιστολή μιας σειράς επιδομάτων προς τους εργαζόμενους

Στην τρίτη ημέρα απεργίας τους βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην Intracom Defense Electronics, εκδηλώνοντας, την αντίθεσή τους στη διοίκηση. Οπως οι ίδιοι αναφέρουν αντιτίθενται προς την πρόθεση της επιχείρησης να εφαρμόσει τετραήμερη, εκ περιτροπής, εργασία καθώς και την περιστολή μιας σειράς επιδομάτων προς τους εργαζόμενους (επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κλπ) με το αιτιολογικό ότι παρουσίασε ζημίες το 2011.

Οπως επισημαίνεται από τους εκπροσώπους των εργαζομένων, η διοίκηση της επιχείρησης ξεκίνησε πέρσι περικοπές κάνοντας μαζικές απολύσεις, μειώνοντας τους μισθούς και προχωρώντας στη σύναψη ατομικών συμβάσεων εργασίας.

Σημειώνεται, διευκρινίζουν οι εργαζόμενοι στην Intracom Defense, ότι η εταιρία είχε διαρκώς κέρδη όλα τα προηγούμενα χρόνια και δεν έχει κανένα πρόβλημα δανειακού ανοίγματος.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προκειμένου να διασφαλίσουν τις αποδοχές τους.


Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk