Γ. Νικητιάδης: Επαφές στο Οικονομικό Φόρουμ Κατάρ – Ελλάδας

Τις προοπτικές ανάπτυξης και τις δυνατότητες επένδυσης στον ελληνικό τουρισμό επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Tουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης στην ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ Κατάρ-Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λαγονήσι

Τις προοπτικές ανάπτυξης και τις δυνατότητες επένδυσης στον ελληνικό τουρισμό επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Tουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης στην ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ Κατάρ-Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λαγονήσι.

Στο Φόρουμ μίλησαν επίσης ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, ο υπουργός Οικονομικών του Κατάρ Yousef Hussain Kamal και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δ. Δόλλης. Αναφερόμενος σε σημεία της στρατηγικής για την ανάπτυξη του εγχώριου τουριστικού προϊόντος ο υφυπουργός υπογράμμισε την επέκταση της τουριστικής περιόδου σε δωδεκάμηνη βάση, τη βελτίωση των τουριστικών υποδομών και εγκαταστάσεων, την ανάπτυξη του «πράσινου» τουρισμού και ειδικών τουριστικών τομέων όπως η κρουαζιέρα, ο συνεδριακός και ο θρησκευτικός – προσκυνηματικός τουρισμός, αλλά και την ενεργοποίηση δύο ειδικών προγραμμάτων για την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο περιθώριο του Φόρουμ ο κ. Νικητιάδης είχε επαφές με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του επιχειρηματικού κόσμου του Κατάρ, καθώς συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο διεθνής επενδυτικός φορέας Qatar holding LLC, ο εθνικός φορέας επεξεργασίας πετρελαίου Qatar, η εταιρεία real estate Qatari Diar, ο κρατικός οργανισμός τροφίμων Qatar National Security Programme και η αλυσίδα supermarket με 98 καταστήματα Lulu Hypermarkets.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk