Διάκριση στο Travel Plan από την Turkish Airlines

Για τη συνεργασία στην πραγματοποίηση ταξιδιών με ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ελλάδα το 2011 διακρίθηκε το Travel Plan από την Turkish Airlines, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η αεροπορική εταιρία.

Για τη συνεργασία στην πραγματοποίηση ταξιδιών με ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ελλάδα το 2011 διακρίθηκε το Travel Plan από την Turkish Airlines, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η αεροπορική εταιρία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, με τη συμμετοχή ταξιδιωτικών πρακτόρων που αποτελούν άμεσο συνεργάτη της Turkish Airlines.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός στο πλαίσιο ανάπτυξης του εισερχόμενου τουρισμού της χώρας διοργάνωσε το 2011 σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία, ταξίδια γνωριμίας με αντιπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών πρακτορείων και συνεδριακών γραφείων της Ινδίας, της Τουρκίας και της Κορέας.

Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Αθήνα, καθώς και την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και την Πελοπόννησο. Η προσέγγιση των χωρών είχε ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές του εισερχόμενου τουρισμού και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικών κινήσεων, που πραγματοποιούνται από το Travel Plan.

Η εταιρία επικεντρώνει το ενδιαφέρον στις αγορές Τουρκίας, Κορέας, Κίνας, Ινδίας, Μέσης Ανατολής, Κύπρου, Ευρώπης, Βαλκανίων, Αμερικής και Αυστραλίας, ενώ παρόμοια ταξίδια γνωριμίας προγραμματίζονται με τις χώρες υψηλού ενδιαφέροντος, με απώτερο στόχο την ενίσχυση των σχέσεων και της δυναμικής τους με την Ελλάδα στον τομέα του τουρισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk