Η Άντρια Ρισεμπόροου είναι επίσημα μέλος του καστ της νέας ταινίας του Τομ Κρουζ.

Η 30χρονη ηθοποιός που τελευταία συμμετείχε στην ταινία «W.E» που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή της Μαντόνα, θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην -χωρίς τίτλο ακόμη- παραγωγή του σταρ των… επικίνδυνων αποστολών.

Πρόκειται για το φιλμ επιστημονικής φαντασίας -είχαν ακουστεί οι τίτλοι «Horizons» και «Oblivion» αλλά κανένας από τους δύο δεν ισχύει για την ώρα-, στο οποίο ο Τομ Κρουζ θα υποδυθεί τον Τζακ έναν τεχνίτη μηχανών που απωθούν εξωγήινους.

Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του αυτής ο Κρουζ ανακαλύπτει την Τζούλια (Άντρια Ρισεμπόροου) μια κοπέλα κρυμμένη σε ένα κατεστραμμένο αεροπλάνο, η οποία θα δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση του με την σύντροφό του Βικτόρια (Όλγα Κιριλένγκο).

Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ θα αντικαταστήσει την Τζέσικα Τσαστέιν, η οποία αποσύρθηκε από την εν λόγω ταινία προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο νέο φιλμ της Κάθριν Μπίγκελοου, που αφορά στη ζωή του Μπιν Λάντεν.

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο δημιουργός του «Tron: Legacy» Τζόσεφ Κοζίνσκι, ενώ οι Πίτερ Κράμερ και Σάρα Σκοτ θα επιβλέπουν το πρότζεκτ από την πλευρά της Universal, ενώ οι Πίτερ Τσέρνιν και Ντίλαν Κλαρκ θα αναλάβουν την παραγωγή.

Η νέα αυτή ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2013.