Μετά από την μεγάλη επιτυχία των ταινιών Bollywood το Bollywood Show είναι ένα χορευτικό show. που έχει το πρότυπο τις μεγάλες παραγωγές του ινδικού κινηματογράφου

Δημιουργήθηκε στο Παρίσι και παρουσιάζεται συνεχώς από το 2006 , πάντα με πολύ μεγάλη επιτυχία

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010{{{ moto }}}

Η ιδέα της δημιουργίας του σόου στα πρότυπα των ταινιών Bollywood βγήκε από την γνωστή οικογένεια –δυναστεία της βιομηχανίας του Bollywood , τους Merchants — γιαυτό και το πρώτο σόου -, έχει ονομαστεί Merchants of Bollywood

Το » Bollywood Show » προσφέρει στους θεατές μια ονειρική φυγή από την πραγματικότητα, και τους ταξιδεύει στην ψυχή της ινδικής κουλτούρας.

Εμπνευσμένο από το Bollywood , , αυτή την μεγάλη βιομηχανία του σινεμά, των γεμάτων λάμψη και υπερβολή ταινιών, γεμάτο από χρώματα Ινδίας, ιστορίες αγάπης, όνειρα και ρομαντισμό, συνδυάζει χορό μουσική και τραγούδι,. Με πολυτάλαντους και γεμάτους πάθος χορευτές και με τις περισσότερες χορεύτριες να προέρχονται από τα καλλιστεία επιλογής της Μις Ινδία της Γαλλίας.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010

Με τα πιο όμορφα τραγούδια του ινδικού σινεμά, και μέσα από μια έκρηξη χρωμάτων και φωτός, το » Bollywood Show » προσφέρει ένα καταπληκτικό θέαμα μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, με τους χορευτές να αλλάζουν συνεχώς τα κοστούμια τα όποια είναι πάνω από 100 , και προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της Ινδίας, μιας χωράς τόσο πλούσιας πολιτισμικά, προσφέροντας συγκινήσεις και συναισθήματα χαράς, και μελαγχολίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Οι χορευτές και χορεύτριες, είτε μεμονωμένα είτε σε ζευγάρια ή ομαδικά, αλλάζοντας κάθε φορά χορογραφία, ξεδιπλώνουν, μέσα από υπέροχες σκηνές και ένα εκθαμβωτικό σόου τη γοητεία της Ινδίας, αποκαλύπτοντας μια Ινδία μοντέρνα και συνάμα παραδοσιακή.

Σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Γάλλο—Ινδού σκηνοθέτη, Mohan Delamourd