Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επέστρεψε για να παίξει ποδόσφαιρο ο ισπανός μέσος Φραν Γέστε. Ο Ολυμπιακός του έδειξε την πόρτα της εξόδου, όπως είχε κάνει προηγούμενα με τους Χαβίτο, Ζαραδούκα και Βασιλόγιαννη. Ο 33χρονος Ισπανός δήλωσε ικανοποιημένος που επέστρεψε σε μία χώρα όπου έχει φίλους και απέδωσε την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό στο γεγονός ότι δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί επειδή δεν είχε χρόνο συμμετοχής.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βαλίτσες για άλλο πρωτάθλημα ετοιμάζει και ο αργεντινός τερματοφύλακας των Ερυθρολεύκων Φράνκο Κοστάντσο.
Η προσπάθεια της πειραϊκής ΠΑΕ να συμμαζέψει τα αποδυτήρια είναι εμφανής. Τα συμβόλαια από 29 μειώθηκαν σε 24 όπως επιθυμούσε ο προπονητής της ομάδας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε από το περασμένο καλοκαίρι. Εκείνο που δεν διευκρίνισε η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι αν με τις αποχωρήσεις ετοιμάζει χώρο για νέα αποκτήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που θα βρεθεί συμβιβαστική λύση για την αποχώρηση του Κοστάντσο, οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Η λύση της συνεργασίας με τον Γέστε δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα αποκτηθεί και επιτελικός μέσος. Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι αν βρουν κάτι το εξαιρετικό δεν θα πουν όχι. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας τρομάζει πάντως κάθε καλό ποδοσφαιριστή. Επιπλέον με την επιστροφή του βραζιλιάνου επιθετικού Ντιόγο οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν ελεύθερη θέση για παίκτη χωρίς διαβατήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Εκτός αν ο κ. Βαλβέρδε έχει ανακαλύψει κάποιο «λαβράκι» στην ισπανική αγορά.