Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παπαδήμου – Σαμαρά στο Μαξίμου

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, έχει στη 1.00 μετά το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, ενόψει των κρίσιμων εξελίξεων που αφορούν τις συζητήσεις για το PSI και τις παράλληλες διαπραγματεύσεις για τη λήψη μέτρων.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά, ενόψει των κρίσιμων εξελίξεων που αφορούν τις συζητήσεις για το PSI και τις παράλληλες διαπραγματεύσεις για τη λήψη μέτρων.

«Οι θέσεις μας είναι γνωστές, εμείς πηγαίνουμε στη συνάντηση για να ακούσουμε τι έχει να μας πει και να μας προτείνει ο Πρωθυπουργός», έλεγε στέλεχος του ηγετικού επιτελείου του κόμματος. Η ΝΔ θεωρεί αποφασιστικής σημασίας την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος εθελοντικής ανταλλαγής των ομολόγων, προκειμένου να μειωθεί το δανειακό βάρος της χώρας και να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Θεωρεί όμως ότι γύρω από το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, γίνεται τεράστιο παιχνίδι. Ο κ. Σαμαράς έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση και ότι μετά την ολοκλήρωση αυτών των διαδικασιών θα πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές.

Παράλληλα, η ΝΔ παραμένει στις θέσεις της για τα επιμέρους ζητήματα, όπως οι επικουρικές συντάξεις και οι περικοπές στον ιδιωτικό τομέα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk